Förkylning på gång igen eller........

Vaknade i morse med halsont och snuva igen. Har inte blivit riktigt bra ännu sedan influensan jag hade. Även min sambo är halvrisig. Man försöker stoppa i sig både vitaminer och div förkylningspreparat men ingenting hjälper riktigt.Båda två känner av nästan ständig huvudvärk ochså i och med att man känner sig så här, men det är väl ett samband med förkylningen. Det är tur att det är torsdag och bara 2 dagar kvar att jobba den här veckan. Får försöka kurera sig under helgen. När man känner sig så här är längtan större efter ett badkar som man lägga sig i mycket varmt vatten med något härligt skum eller badpulver. Badade ofta i örtbadpulver av olika sorter, och vattnet färgades i olika färger beroende på vilket sort man använde. Här kommer några favoriter som jag använde.

Örtbadpulver i påse 60g med eteriska olja, vitamin B

Lugnande, harmoniserande och behaglig. Ökar motståndskraften mot förkylningar. Speciellt bra under de delar av året när det är kallt och risk för allergi.

Örtbadpulver i påsen 60 g med eteriska oljor, vitamin B

Harmoniserande bad som stärker och lindrar trötta kroppar och motiverar och livar upp själen.

Örtbadpulver i påse 60g med eteriska oljor, vitamin B

Hjälper dig att slappna av under tider av spänningar, stress och rastlöshet. Ett varmt bad innan sängdags hjälper dig att somna.

Nu är det dags att göra sig i ordning till jobbet. Kommer receptinlägg under dagen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0