Heta räkor

Servera de heta räkorna tillsammans med 1 port ris eller bulgur, lite grönsallad och varför inte ett 1 glas  vitt vin.

Till 1 port behövs:
1 schalottenlök
1 vitlöksklyfta
1 krm mald ingefära el  1 tsk färsk
1 krm hawaii krydda
1 krm paprikapulver
1 tsk flytande margarin
3 msk buljong
1 tomat
2 dl skalade räkor
2 krm salt

OBS! Jag tog  lite krossade tomater med chili istället för vanlig tomat.

Hacka lök och vitlök, blanda med kryddorna. Fräs i matfett.
Häll i buljongen. Hacka tomaten. Lägg sedan räkor och tomat i pannan och hetta upp allt.
Smaka av med salt. Strö hackad persilja över och servera med ris eller bulgur.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0