Köttfärsbiffar med skinka, senap och ost

Dagens middagstips skapades nu idag när jag jobbade tillsammans med kollega. Hon berättade att hon gör köttfärsbiffar och lägger skinska och ost emellan två stycken. Jag gjorde en variant med strimlad skinka/bacon, senap och riven ost. Servera gärna med mos och med en  grönsallad till.

För 3-4 personer behövs:
500 hg blandfärs
1/2 finhackad gul lök
1 ägg
2m msk grädde
salt, peppar

Till skink/baconröran:
1 pkt lätt och rökt bacon som finskrimlas
2-3 msk dijonsenap
1 dl riven ost

Stek biffar och lägg i en ugnsform. Tillsätt sedan skink/baconröran på varje köttfärsbiff och ställ i formen i 200 gr ugnsvärme ca 10 min  eller tills osten har smält och fått fin färg.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0