Pepparrotsstuvad potatis med fläskfilé
Dagen middag blir en fläskfilé rätt. I den här receptet används gourmet créme fraiche med äpple och pepparrot.
Till 4 port.
ca 500 gr fläskfilé
500 gr kokt potatis
2dl créme fraiche med äpple och pepparrot
Skiva och stek fläskfilen, och krydda med salt och peppar.
Skär den kokta potatisen i bitar.
Blanda ner 2 dl gourmet créme fraiche med äpple och pepparrot.
Värm under omrörning.
Servera gärna med en sallad till. Jag tog blandsallad, fetaost, coctailtomater.
ca 500 gr fläskfilé
500 gr kokt potatis
2dl créme fraiche med äpple och pepparrot
Skiva och stek fläskfilen, och krydda med salt och peppar.
Skär den kokta potatisen i bitar.
Blanda ner 2 dl gourmet créme fraiche med äpple och pepparrot.
Värm under omrörning.
Servera gärna med en sallad till. Jag tog blandsallad, fetaost, coctailtomater.
Kommentarer
Trackback